RSS

Новини навчальних закладів

23.09.2021
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась зустріч науково-педагогічних працівників кафедри промислової безпеки та охорони праці з представниками АТ Львівська кондитерська фабрика «Світоч»

Протягом минулого навчального року студенти Університету, що дуально здобувають вищу освіту за магістерською освітньо-професійною програмою «Охорона праці» Віта Чернявка і Павло Волоско проходили стажування на виробничих потужностях АТ «Світоч», яке входить до складу швейцарської корпорації «Nestlé». За цей час вони отримали цінний досвід роботи у відділі охорони праці підприємства та пропозицію працевлаштування на постійній основі.
Під час зустрічі викладачі та представники роботодавців обговорили результати стажування, зміст освітніх програм «Охорона праці» ступенів бакалавр і магістр, а також перспективи розширення співпраці між Університетом та підприємствами корпорації «Nestlé», що знаходяться в Україні.
Представники підприємства висловили схвалення керівництву Університету щодо плідної співпраці, зацікавленості у ній, а також у підвищенні якості підготовки майбутніх фахівців у галузі охорони праці, здатних впевнено конкурувати на ринку праці.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.