https://www.high-endrolex.com/10 Фахівчиня (з гендерної рівності) НУЦЗУ взяла участь у тематичному тренінгу «Гендерна рівність та порядок денний «Жінки, мир, безпека»» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2021
НУЦЗУ

Фахівчиня (з гендерної рівності) НУЦЗУ взяла участь у тематичному тренінгу «Гендерна рівність та порядок денний «Жінки, мир, безпека»»

16-17 вересня фахівчиня (з гендерної рівності) Національного університету цивільного захисту України Софія Богомазова взяла участь у дводенному тренінгу з гендерних питань, який відбувся у Харкові в рамках «Рівність заради безпеки», що реалізується ГО «Центр гендерної культури» у партнерстві з Українським жіночим фондом та Центром гендерної рівності (Литва).
Проєкт впроваджується за підтримки Офісу Координатора з питань допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках восьмого раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».
Понад 20 представників та представниць закладів вищої освіти, громадського сектору, депутатського корпусу та національної поліції мали можливість розібратись в тому, що таке гендерна рівність та як суспільство конструює гендерні ролі, яким чином ці поняття пов’язані з порядком денним «Жінки. Мир. Безпека».

 

Прес-служба НУЦЗУ

 

 

 


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10