RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗУ в оновленій теплодимокамері триватимуть практичні заняття для майбутніх рятувальників

15 вересня науково-педагогічні працівники кафедри пожежної та рятувальної підготовки факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України в оновленій теплодимокамері провели практичне заняття щодо роботи в апаратах на стиснутому повітрі. Учасниками занять стали здобувачі вищої освіти 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил.
Теплодимокамера в університеті функціонує для здійснення підготовки майбутніх газодимозахисників. Це тренувальний комплекс, який включає в себе теплокамеру, димокамеру (лабіринт, промислову зону, житлову зону) та навчальну аудиторію і використовується для підготовки здобувачів вищої освіти під час викладання дисциплін "Організація роботи в непридатному для дихання середовищі", "Засоби індивідуального та колективного захисту", "Пожежно-рятувальна та загальна фізична підготовка".
На сьогодні обладнання теплокамери оновлено: вона обладнана тренажерами з вантажами різної маси, ергометрами для створення фізичних навантажень, приладами контролю температури в приміщеннях і функціональних показників газодимозахисників.


Прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.