https://www.high-endrolex.com/10 Відбулися Загальні збори трудового колективу Інституту та урочистості з нагоди відзначення Дня рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулися Загальні збори трудового колективу Інституту та урочистості з нагоди відзначення Дня рятівника

15 вересня з дотриманням карантинних обмежень в режимі відеоконференції відбулися Загальні збори трудового колективу Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту під головуванням виконуючого обов’язки начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки Петра Волянського та голови Ради трудового колективу, кандидата юридичних наук Ігоря Васильєва.
Після вітальної промови з нагоди Дня рятівника виконуючий обов’язки начальника Інституту вручив працівникам установи чергові спеціальні звання, заохочувальні відзнаки МВС та ДСНС, подяки та грамоти Інституту.
Під час загальних зборів розглянуто організаційні питання, пов’язані з підготовкою та проведенням виборів начальника ІДУ НД ЦЗ, внесенням змін та доповнень до Статуту Інституту.  У різному розглянуто актуальні питання щодо забезпечення життєдіяльності Інституту.
За результатами розгляду питань порядку денного прийнято відповідні рішення, зокрема схвалено одноголосно проєкт Статуту ІДУ НД ЦЗ. Голова Ради Ігор Васильєв подякував всім учасникам Загальних зборів за плідну співпрацю.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10