https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

07.09.2021
ЛЦЗ ЛДУ БЖД

Перший урок у навчальному році

У Ліцеї, як і у всіх закладах загальної середньої освіти в державі, стало доброю традицією у День знань проводити першу виховну годину. Цьогоріч ця подія стала знаковою, оскільки темою виховної години є 30-та річниця Незалежності України.

Головна мета проведеного заходу – виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління. Вихованці Ліцею дізналися більше про символи України (прапор, герб та гімн), про роль здобуття незалежності країни у світосприйнятті громадянина. Ліцеїсти інтерактивно полинули у хронологічну послідовність найважливіших історичних дат історії України, а також з ними була проведена дискусія щодо досягнень нашої держави у спорті, науці та технологіях, кіно та мистецтві, музиці.

Вихованці назавжди закарбують у пам'яті імена героїв, які поклали своє життя за незалежність України. Героїв, які померли за нашу свободу і увійшли в історію України.

Під час першого уроку з привітальним словом до вихованців звернувся начальник Ліцею цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) полковник служби цивільного захисту Коцюр Володимир Олександрович, який привітав ліцеїстів з початком навчального року та висловив сподівання щодо їхнього гарного навчання.

Надзвичайно важливо, щоб кожен українець пам'ятав, що здобуття суверенітету держави – це лише перший її крок у досягненні свободи і повної незалежності, крок до суспільного прогресу і
добробуту народу. Україна протягом віків ішла до незалежності, а її проголошення 24 серпня 1991 року стало логічним завершенням тисячолітніх традицій українського державотворення. Тож, зі святом Вас, дорогі українці!

фото1 

фото2

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10