29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2021
ІДУ НД ЦЗ

Привітання виконуючого обов'язки начальника Інституту з нагоди Дня знань

Шановні колеги!


Від щирого серця вітаю вас з початком нового навчального року та з Днем знань.
Освіта – основа розвитку особистості, суспільства, нації та держави,  запорука  майбутнього  України.  Високоосвічені люди – це найцінніший скарб кожної країни, адже тільки освічена людина може здолати всі перешкоди, досягти глибини мудрості та висоти знань.
Щороку наш інститут поповнюється новими здобувачами знань, перед якими відкривається дивовижний світ, повний можливостей безперервного вдосконалення своїх знань, творчих перемог і наукових звершень. Нехай  же новий навчальний рік буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним, хай принесе безліч відкриттів та досягнень.
Найщиріші привітання – професорсько-викладацького колективу інституту, який щедро ділиться своїми знаннями, оригінальними ідеями й дослідженнями збагачує потенціал вітчизняної науки та освіти. Ваша мудрість і великодушність залишаються із магістрантами, аспірантами та слухачами на все життя.
Бажаю усім міцного здоров’я та Божої благодаті, щастя й творчих успіхів!


З повагою
виконуючий обов’язки начальника Інституту,
доктор наук з державного управління,
професор, Заслужений лікар України,
лауреат Державної премії України в
галузі науки і техніки                                                                                                                                               Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua