28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

02.09.2021
ЧІПБ НУЦЗУ

День Знань

1 вересня в інституті відбулися урочисті заходи з нагоди Дня знань – початку нового навчального року.

День знань – свято особливе,  завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою, свято мудрості, доброти і віри у майбутнє. Це визначна подія, насамперед, для першокурсників, які зробили важливий крок у своєму житті і розпочинають навчання в одному із найкращих вищих навчальних закладів. 

На початку заходу кращі курсанти та студенти ЧІПБ підняли Державний прапор України.

З напутніми словами до курсантів звернулися завідувачка кафедри пожежно-профілактичної роботи Оксана Кириченко, ветеран навчального закладу, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС Сергій Щепак та   Голова курсантського самоврядування Марина Мулик.

Потім відбулося символічне вручення ключа знань, який отримали представники нового покоління молодих рятувальників, пообіцявши добре вчитися та застосовувати свої знання на користь громадян України.

Начальник інституту Віктор Гвоздь привітав присутніх із початком нового навчального року та зазначив: «Нехай у кожного вистачить сил і бажання творити, зростати та вдосконалюватися, а цей день дарує всім натхнення та віру в щасливе майбутнє».

Під час урочистостей атестат професора вручили Тетяні Костенко, атестат доцента Олесі Костирці. Погони полковника отримав Олексій Хандусь, а погони капітана Оксана Литвиненко. Почесною грамотою ДСНС України нагородили Юрія Підгорецького. Грамоту Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту вручили Юрію Дендаренку, Подяку Асоціації Валентину Дивню.

Усіх присутніх на святі вітали своїми музичними дарунками творчі колективи ЧІПБ.

Завершилися заходи проходженням урочистим маршем підрозділів інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua