https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.08.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

26 та 27 серпня, з дотриманням правил карантину, у режимі відеоконференції під головуванням виконуючого обов’язки начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.
У засіданні взяла участь керівник науково-дослідної лабораторії «Науки про Землю» Національного університету України «Києво-Могилянська академія», доктор економічних наук, доцент, професор кафедри екології Горошкова Лідія Анатоліївна.
Під час засідання розглянуто ряд робочих питань, зокрема інформацію про організацію патентно-ліцензійної діяльності в Інституті, аналіз роботи науково-педагогічних підрозділів, моніторинг виконання заходів, передбачених Програмою перспективного розвитку ІДУ НД ЦЗ на 2020 – 2025 роки. Також розглянуто ряд звітних матеріалів, Положення про організаційний комітет з проведення виборів начальника Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, Положення про виборчу комісію по виборах начальника Інституту. Розглянута інформація про затвердження тем дисертаційних досліджень двох працівників Інституту, а також схвалено кандидатури на заміщення науково-педагогічних та наукових посад.
Всі питання були детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10