28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

16.07.2021
НУЦЗУ

Студентка навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ взяла участь у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт

15 липня 2021 року в дистанційному режимі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. Конкурс започаткований Національним агентством України з питань державної служби з метою сприяння самореалізації вмотивованої активної молоді, яка відкрита до продуктивної комунікації
За результатами І етапу конкурсу до Оргкомітету надійшло 142 роботи, з яких 124 – текстові та 18 – відеоробіт. Участь у конкурсі взяли учні та студенти із 87 сіл, міст і містечок України та 83 освітніх закладів.
Роботи були представлені у двох вікових категоріях (15-18 та 19-23 роки) за чотирма номінаціями:
«Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків»;
«Децентралізація влади»;
«Реформування освіти»;
«Формування культури ведення діалогу на державній службі: кому і навіщо потрібно?».
У ІІ етапі конкурсу члени конкурсної комісії з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, доступності та прозорості, взаємодії та поваги до гідності учасників конкурсу розглянули й оцінили роботи конкурсантів.
Студентка 3-го курсу навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України Олена Статівка стала учасницею ІІ етапу з конкурсною науковою роботою з теми «Забезпечення реалізації гендерних можливостей в Україні в умовах пандемії COVID-19» у номінації «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків». Її науковими керівниками є Помаза-Пономаренко Аліна Леонідівна, начальник наукового відділу проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру, доктор наук з державного управління, старший дослідник, і Лопатченко Інна Миколаївна, викладач кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту ННВЦ, кандидат наук з державного управління.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua