28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

15.07.2021
НУЦЗУ

Начальника навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ Світлану Домбровську заохочено державною нагородою

14 липня, на виконання Указу президента України, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив 84 працівників системи МВС орденами, медалями, відомчими відзнаками, а також правоохоронцям присвоєно почесні звання.
Міністр внутрішніх справ привітав присутніх із нагородами та подякував всій великій команді працівників системи МВС за службу.
Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін наголосив, що кожен працівник системи МВС гідний нагороди, бо щодня захищає цілісність нашої держави та приходить на допомогу людям.
Так, Грамотою Верховної Ради України було нагороджено Світлану Домбровську, начальника навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України, за вагомий особистий внесок у зміцнення наукового потенціалу Української держави й зразкове виконання службових обовязків.
Досвід фахової роботи Світлани Домбровської складає 22 роки. У 2006 р. вона захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук, а у 2012 р. – дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління за спеціальністю «Механізми державного управління». У 2010 р. отримала вчене звання доцента кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, а в 2015 р. вчене звання професора кафедри наглядово-профілактичної діяльності. У 2018 р. присвоєно почесне звання заслуженого працівника освіти України.
Основним науковим напрямом діяльності Світлани Домбровської є система публічного управління соціальним розвитком і людським потенціалом. Вона має понад 200 наукових публікацій. В НУЦЗУ є гарантом освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування у сфері цивільної безпеки» за третім (доктор філософії) рівнем вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Також є членом проєктних груп за освітньо-професійними програмами: 1) «Публічне управління та адміністрування» за другим рівнем вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»; 2) «Туризм» за першим рівнем вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм».
Наразі є головою спеціалізованої вченої ради Д 64.707.03 і членом понад 10 разових спеціалізованих рад; засновником Громадської організації «Центр розвитку інноваційних технологій управління»; головним редактором фахового збірника наукових праць «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління», включеного до категорії Б; під її науковим керівництвом (консультуванням) здобули науковий ступінь «кандидат наук з державного управління» 20 осіб, а науковий ступінь - «доктор наук з державного управління» 13 осіб.


Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами Департаменту комунікації МВС України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua