29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

08.07.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень з присудженням ступеня доктора філософії європейського зразка

8 липня на базі навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України відбулися захисти дисертаційних досліджень з присудженням ступеня доктора філософії у галузі знань «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
Так, представив своє дисертаційне дослідження Калюжний Віталій Сергійович з теми «Публічне регулювання впровадження технологій дистанційної освіти в Україні». Науковий керівник – Ромін Андрій Вячеславович, доктор наук з державного управління, професор, начальник факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України.
У дискусії взяли участь голова і члени спеціалізованої вченої ради та присутні на захисті фахівці: Домбровська Світлана Миколаївна, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений працівник освіти України, начальник навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України; Мороз Світлана Анатоліївна, кандидат наук з державного управління, старший науковий співробітник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України; Хмиров Ігор Михайлович, доктор наук з державного управління, доцент, старший науковий співробітник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України; Грень Лариса Миколаївна, доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами ім. акад. І.А. Зязюна Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”; Дацій Надія Василівна, доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління Поліського національного університету (м. Житомир).
Також успішно захистила своє дисертаційне дослідження Шкурат Марія Олексіївна з теми «Розвиток механізмів публічного управління якістю вищої освіти в Україні на основі міжнародного досвіду». Науковий керівник – Павленко Олена Олександрівна, доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри іноземної філології, перекладу та професійної мовної підготовки Університету митної справи та фінансів.
У дискусії взяли участь голова і члени спеціалізованої вченої ради та присутні на захисті фахівці: Ромін Андрій Вячеславович, доктор наук з державного управління, професор, начальник факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України; Майстро Сергій Вікторович, доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України; Мороз Світлана Анатоліївна, кандидат наук з державного управління, старший науковий співробітник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України; Радченко Олександр Віталійович, доктор наук з державного управління, професор, проректор з наукової роботи Національного авіаційного університету; Грень Лариса Миколаївна, доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами ім. акад. І.А. Зязюна Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”.
Були виконані всі накази та рекомендації Міністерства охорони здоров'я України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

 


Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua