https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

02.07.2021
ІДУ НД ЦЗ

Короткостроковий семінар на тему: «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ»

 

У період  30 червня по 02 липня 2021 року на базі Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту пройшло навчання у дистанційному режимі за програмою тематичного короткострокового семінару "Управління персоналом в державному органі".  

Загальною метою проведеного семінару було овлення та набуття необхідного рівня знань Закону України «Про державну службу», нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України та Національного агентства України з питань державної служби щодо порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, а також формування умінь і практичних навичок щодо здатності виконувати завдання та обов’язки, необхідні для провадження професійної діяльності.

Під час проведення занять з використанням технологій дистанційної форми навчання слухачи приймали активну участь в обговоренні навчальних питань. Результати складених підсумкових тестів підтвердили високий рівень професійної компетенції державних службовців апарату ДСНС.

Також, на завершальному етапі начання, слухачів було ознайомлено з досягненнями Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту в навчальній та науковій діяльності.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10