RSS

Новини навчальних закладів

03.06.2021
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулося обговорення освітньої програми підготовки фахівців за спеціальністю 073 «Менеджмент»

03 червня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій та адміністрування».
Модерував захід Заслужений діяч науки та техніки України, д.т.н., професор, підполковник сл.ц.з. Олег ЗАЧКО. Участь взяли науково-педагогічні працівники кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту, заступник начальника навчально-наукового інституту пожежної та техногенної безпеки, к.т.н., доцент, підполковник сл.ц.з. Іван ПАСНАК, начальник відділу внутрішнього забезпечення якості освіти університету, підполковник сл.ц.з. Микола СИЧЕВСЬКИЙ та запрошені фахівці закладів вищої освіти України: д.е.н., професор Володимир КОЛОДІЙЧУК (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького); д.е.н., доцент Віта СЕМАНЮК (Західноукраїнський національний університет, Класичний університет Тернополя); к.т.н., доцент Альона ЄВДОКИМОВА (Сумський державний університет).
У ході заходу учасники розглянули особливості підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення, надали пропозиції із вдосконалення освітньої програми. Зустріч відбулася в дистанційному режимі на платформі Zoom.
Також запрошуємо стейкхолдерів та учасників освітнього процесу до надання власних рекомендацій щодо вдосконалення змісту освітньої програми, заповнивши форму "Пропозиції та зауваження до освітніх програм" за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejAH4q1fzruIbMPOsro3iMa3gspwgW...

Також пропозиції щодо внесення змін до освітньої програми можна надсилати на електронну пошту навчально-методичного центру університету nmz@ldubgd.edu.ua
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.