RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2021
ЛДУ БЖД

Представники Університету взяли участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Реалізація ґендерної політики на сучасному етапі розвитку сектору безпеки і оборони України: стан, проблеми, перспективи»

29 квітня  в онлайн режимі відбулася III Міжнародна науково-практична конференція «Реалізація ґендерної політики на сучасному етапі розвитку сектору безпеки і оборони України: стан, проблеми, перспективи», організатором якої виступила Національна академія державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.
У конференції взяли участь представники та представниці сектору безпеки і оборони, міжнародних організацій, практики та науковці, які займаються дослідженнями і реалізацією ґендерної політики. Від Львівського державного університету безпеки життєдіяльності до роботи конференції долучилися радник ректора з ґендерних питань, кандидат педагогічних наук Ігор Коваль та фахівець (з ґендерної рівності) Роман Держко.
Учасники конференції обговорили актуальні проблематики щодо імплементації Резолюції ООН № 1325 «Жінки. Мир. Безпека», зокрема реалізації ґендерної політики в освітньому процесі вищих військових навчальних закладів сектору безпеки та оборони.
Загалом, робота конференції проводилася за такими напрямами: правові аспекти ґендерної рівності; рівні права та можливості жінок і чоловіків у системі освіти та підвищення кваліфікації у секторі безпеки та оборони; роль жінок у прийнятті рішень і вирішенні збройних конфліктів; шляхи і досвід використання «Методичних рекомендацій з питань інтеграції ґендерних підходів у систему підготовки фахівців для сектору безпеки і оборони України».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.