RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2021
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Математика, що нас оточує: минуле, сучасне, майбутнє»

15 квітня 2021 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Математика, що нас оточує: минуле, сучасне, майбутнє».
Конференція проведена з метою популяризації вивчення математики, сприяння впровадженню математичних методів в різні галузі знань, ознайомлення з новими відкриттями в математиці, а також застосування математичних методів та моделей в дослідженнях у галузі техногенно-екологічної, інформаційної безпеки, охорони праці.
У роботі конференції в онлайн-режимі взяли участь близько 50 курсантів та студентів, а також понад 20 науково-педагогічних працівників Університету та інших навчальних закладів.
Учасники заслухали та обговорили доповіді з історії математики, про видатних математиків минулого і сучасності, про майбутнє математичної науки, про невирішені проблеми в математиці, про застосування математичних методів в інженерії, охороні праці, інформаційній безпеці. Особливу увагу було зосереджено на питаннях впровадження математичних методів у військову інженерію та галузі техногенно-екологічної безпеки.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.