RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2021
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти ЧІПБ взяли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

15 квітня курсанти ЧІПБ за допомогою онлайн-зв’язку взяли участь у підсумковій науково-практичній конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020/2021 навчального року зі спеціальностей «Пожежна безпека» та «Цивільна безпека (Цивільний захист)», яка відбувалася у НУЦЗ України (м. Харків).

Загалом було представлено 58 наукових робіт з різних закладів вищої освіти України.

ЧІПБ представляли молоді науковці:

- курсантки Аміна Кірєєва та Анастасія Пороховник з темою: «Розрахунок часу евакуації учнів на прикладі ЗОШ № 12», науковий керівник – доцент кафедри фізико-хімічних основ розвитку та гасіння пожеж Яна Змага;

- курсанти Артур Вовк та Ігор Марченко з темою: «Підвищення ефективності ліквідації пожеж шляхом вдосконалення систем автоматичного пожежогасіння з використанням флегматизаторів», науковий керівник – викладач кафедри фізико-хімічних основ розвитку та гасіння пожеж  Михайло Кропива.

Під час презентації своїх доповідей науковці інституту продемонстрували високий рівень підготовки, здатність до критичного та креативного мислення, вміння аргументовано захищати результати своїх досліджень.

Переможці та призери Всеукраїнського конкурсу будуть оголошенні згодом.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.