https://www.high-endrolex.com/10 Обмін досвідом з Національною гвардією України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2021
ЛДУ БЖД

Обмін досвідом з Національною гвардією України

14 квітня курсанти першого та другого курсів спеціальності 053 Психологія навчально-наукового інституту психології та соціального захисту разом з викладачем кафедри практичної психології та педагогіки Романом ЯРЕМКОМ взяли участь у показовому занятті «Призначення і багатофункціональність мобільного центру психологічної підтримки», яке відбулось у Західному територіальному управлінні Національної гвардії України.
У ході презентації мобільного центру психологічної підтримки курсанти мали змогу ознайомитись із його функціональними можливостями та основними завданнями, зокрема такими як: проведення професійно-психологічної підготовки особового складу до виконання службово-бойових завдань в екстремальних умовах, відновлення психоемоційного стану військовослужбовців після психотравмуючих ситуацій.
Також психологи Національної гвардії України продемонстрували роботу мобільного центру в польових умовах за допомогою автоматизованого психодіагностичного комплексу «Психологічна готовність до екстремальних видів діяльності» з використанням планшетів.
У салоні мобільного центру створено комфортні та безпечні умови для проведення заходів психологічного забезпечення, що дозволяє працювати в умовах низьких та високих температур.
Завдяки такому центру спеціалісти психологічного забезпечення можуть проводити як індивідуальні, так і групові консультування та тренінги безпосередньо в місцях несення служби. У цілому мобільний центр психологічної підтримки створений для комфортних умов роботи психологів поза пунктами постійної дислокації.
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10