https://www.high-endrolex.com/10 На кафедрі авіації та авіаційного пошуку і рятування розпочато заняття чергової навчальної групи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.04.2021
ІДУ НД ЦЗ

На кафедрі авіації та авіаційного пошуку і рятування розпочато заняття чергової навчальної групи

На сьогодні практично жодне завдання з подолання наслідків надзвичайних ситуацій не вирішується без участі авіації. Авіація – це та основа, на базі якої будується мобільність і ефективність діяльності ДСНС на сучасному етапі та в майбутньому. А фахово підготовлений авіаційний персонал суттєво підвищує ефективність її застосування.

На виконання наказу ДСНС від 23.12.2020 № 682 «Про організацію навчання в системі післядипломної освіти ДСНС України у 2021 році» на базі кафедри авіації та авіаційного пошуку і рятування  12 квітня розпочато заняття навчальної групи з категорій заступників начальника з реагування, начальників (заступників начальників) управлінь ГУ (відділів Управлінь) реагування в областях та м.Києві, які залучаються до організації та проведення авіаційного пошуку і рятування в Україні.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території зі значним поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в умовах карантинних обмежень навчання організовано в дистанційному форматі.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10