RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2021
НУЦЗУ

Головна психологиня МНС Азербайджану Ханим Софієва поділилась досвідом роботи

7 квітня за ініціативи представників навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України спільно із кафедрою психології діяльності в особливих умовах соціально-психологічного факультету для науково-педагогічних працівників та курсантів-майбутніх психологів було організовано зустріч із начальником Відділу організації медичної та психологічної допомоги МНС Азербайджанської Республіки, ад’юнктом університету Софієвою Ханим Раміз кизи.
У ході зустрічі Ханим Софієва зупинилася на роботі психологів МНС Азербайджану під час надання психологічної допомоги населенню в умовах пандемії Covid-19 та під час воєнних дій, які проходили на території Нагорного Карабаху у вересні-листопаді 2020 року.
Особливу зацікавленість викликала розповідь психологині щодо організації та проведення спільної роботи психологів МНС Азербайджанської Республіки та запрошених її керівництвом 25 психологів з Турецької Республіки.
Під час спілкування з курсантами вона поділилася досвідом своїх колег з надання екстреної та пролонгованої психологічної допомоги вимушеним переселенцям, родичам загиблих (шехідів) та членам їхніх сімей, жертвам терористичних актів, пораненим тощо.
Закінчуючи свій виступ, Ханим Софієва дякувала усьому українському народові за підтримку, яку відчував азербайджанський народ у важкий для нього час.

 

 

 

 

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.