https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

06.04.2021
ЛДУ БЖД

Тестування з англійської мови склали науково-педагогічні працівники та курсанти Університету

6 квітня в Університеті пройшла чергова сесія зі складання іспиту для визначення рівня володіння англійською мовою (Pearson Online Placement Test).
Участь взяли офіцери та викладачі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Львівського державного університету внутрішніх справ та Національного університету «Львівська політехніка».
Цей тест B2 розроблений фахівцями британського видавництва Пірсон, що відповідає Загальноєвропейським рекомендаціям з мовної освіти (CEFR). 
Сертифікат про складання Pearson Online Placement Test визнається МОН України для присвоєння вчених звань доцента та професора.
Також цього дня  відбулося тестування курсантів та студентів, які є претендентами на участь у європейській програмі обміну студентами Erasmus +.
У тестуванні взяли участь 27 осіб.
Метою цього заходу є виявлення вихідного рівня володіння англійською мовою.  За результатами тестування будуть сформовані групи для подальшого навчання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10