https://www.high-endrolex.com/10 Студентка НУЦЗУ посіла ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2021
НУЦЗУ

Студентка НУЦЗУ посіла ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом»

На базі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна 2020-2021 навчального року відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом» й став успішним для представників Національного університету цивільного захисту України. Так, студентка 3 курсу навчально-науково-виробничого центру університету Олена Статівка посіла почесне ІІІ місце з конкурсною науковою роботою з теми «Державна політика у сфері туризму України в умовах євроінтеграції». Науковий керівник - викладач кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру університету, кандидат наук з державного управління Інна Лопатченко. Галузева конкурсна комісія відзначила інноваційність та актуальність наукової роботи студентки.

Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10