https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 24.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2021
ЛДУ БЖД

Академічна доброчесність та академічна мобільність

У навчально-науковому інституті психології та соціального захисту інформували курсантів та студентів про особливості застосування норм академічної доброчесності у процесі роботи над дипломними та курсовими роботами, підготовки до заліково-екзаменаційної сесії та державної атестації. Начальник інституту д.т.н. Василь Карабин наголосив на необхідності дотримання вимог Кодексу академічної доброчесності та корпоративної культури у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності усіма учасниками освітнього процесу, роз’яснив базові принципи академічної доброчесності та особливості самоперевірки академічних текстів на плагіат. Здобувачів освіти ознайомлено з основними пунктами Положення про академічну мобільність учасників освітнього процесу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, проінформовано про умови участі у конкурсах «MEET UP! Youth for partnership for Germany, Georgia, Belarus and Ukraine» та Програмі імені Фулбрайта у 2022-2023 академічному році. Начальник інституту спонукав здобувачів вищої освіти до активної участі в академічних мобільностях. Курсантам та студентам запропоновано взяти участь у перегляді освітніх програм та обговоренні проєктів положень Університету, зокрема: «Про опитування учасників освітнього процесу у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності», «Про порядок проведення аудиту освітніх програм у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності», «Про порядок визнання результатів навчання, набутих у неформальній та інформальній освіті здобувачами вищої освіти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності».
Під кінець зустрічі начальник інституту відповів на численні запитання здобувачів вищої освіти, зокрема, про особливості застосування норм Положення Львівського державного університету безпеки життєдіяльності про диплом з відзнакою у 2020-2021 н.р., особливості проведення заліково-екзаменаційної сесії в умовах епідеміологічних обмежень, процедури та терміни реєстрації на Єдиний вступний іспит (ЄВІ) та вступ до магістратури.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10