28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2021
НУЦЗУ

Курсант НУЦЗУ посів І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Електричні машини та апарати»

29-31 березня у Кременчуці на базі Національного університету імені Михайла Остроградського в онлайн форматі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020/2021 навчального року зі спеціальності «Електричні машини та апарати». Цьогоріч на конкурс було подано 141 студентську наукову роботу (219 авторів), представлену студентами двадцяти шести закладів вищої освіти України. За результатами попереднього рецензування галузевою конкурсною комісією було визначено 51 кращу наукову роботу (65 авторів) із 25 закладів вищої освіти нашої держави.
Так, за підсумками захисту наукової роботи «Дослідження впливу параметрів блискавки та електричної мережі на вибір апаратів захисту від імпульсних перенапруг» курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України Єгор Дєнєв посів І місце за науковим напрямом «Експериментальні дослідження, випробування та експлуатація електричних машин та апаратів». Науковий керівник – науково-педагогічний працівник кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій факультету пожежної безпеки університету Олег Кулаков.
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua