https://www.high-endrolex.com/10 У ЧІПБ в режимі відеоконференції відбувся науково-практичний семінар | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.03.2021
ЧІПБ НУЦЗУ

У ЧІПБ в режимі відеоконференції відбувся науково-практичний семінар

30 березня представниками кафедри пожежно-профілактичної роботи ЧІПБ в режимі відеоконференції було проведено науково-практичний семінар «Концептуальні засади пожежної безпеки під час реформування підрозділів запобігання надзвичайних ситуацій в контексті децентралізації».
Участь у семінарі взяли: заступник начальника Управління пожежної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Євгеній Лінчевський; головні державні інспектори: Олександр Євпак (Черкаська область), Сергій Колосовський (Харківська область), Олег Сторожук (Вінницька область) та працівники практичних підрозділів.
Основна тематика заходу – світовий досвід, сучасні виклики та перспективи розвитку добровільної пожежної охорони у розрізі законодавчих змін реформування ДСНС України, які направлені на посилення ролі територіальних громад у забезпеченні пожежної безпеки об'єктів та територій.
Доповіді, які були представлені до уваги присутніх детально висвітлили
проблематику функціонування систем цивільного захисту та приділили увагу питанням, які постають перед практичними підрозділами у зв’язку з реформуванням.
Обговорення висвітлених тем мають позитивний вплив на отримання якісних знань слухачами та підтверджують актуальність проведеного заходу.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10