https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Наукової ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Наукової ради

30 березня 2021 року відбулося чергове засідання Наукової ради.   Засідання вів Голова Наукового ради - заступник начальника Інституту з науково роботи Михайлов Віктор Миколайович кандидат наук з державного управління, доцент. У роботі Наукової ради взяли участь члени Наукової ради. Засідання відбувалась в онлайн-режимі (відеоконференція на базі програми Zoom).
На засіданні Наукової ради розглянуто тематику науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт Інституту на 2022 рік та проєкт першої редакції Рекомендацій щодо проведення суб’єктами забезпечення ЦЗ огляду спроможностей функціональних та територіальних підсистем ЄДСЦЗ, сил і засобів, а також проєкт структури Єдиного каталогу спроможностей (шифр НДР “Спроможності ЦЗ”).
Розглянуту інформацію про результати засідання Науково-технічної ради ДСНС України від 20 січня 2021 року.
У різному розглянуто інформацію щодо отримання грантів та участі у  грантових проєктах та стан підготовки грантового проєкту. Інформацію про внесення доповнень до п. 15 додатку 1 Положення про проведення конкурсу “Кращий науковець року”, а також доведено  інформацію  про результати участі у Міжнародній науковій конференції “Наука та освіта у світовому інформаційному просторі”.
Також поінформовано членів Наукової ради про використання спектрометра у наукових дослідженнях Інституту.
На завершення засідання Головою Наукової ради Михайловим В.М.  висловлено подяку учасникам за плідну та продуктивну роботу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10