28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2021
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбувся семінар за темою “Сучасний стан організації заходів евакуації людей під час пожежі”

29 березня поточного року на базі ІДУ НД ЦЗ відбувся семінар за темою “Сучасний стан організації заходів евакуації людей під час пожежі”.
У семінарі взяли участь наукові та науково-педагогічні працівники Інституту, а також дистанційно долучилися фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної служби України з питань праці і Національного інституту промислової безпеки та охорони праці.
Семінар організовано і проведено з урахуванням відповідних карантинних обмежень.
До уваги учасників семінару було представлено чотири доповіді, які розкривали питання сучасних програмно-моделюючих комплексів щодо розрахунку часу евакуації людей з будинків та споруд під час пожежі, моделювання динаміки розвитку небезпечних чинників пожежі за допомогою програмно-моделюючого комплексу FDS, організації евакуаційних заходів на об’єктах різного призначення та нормативні аспекти щодо евакуації людей на етапі проектування будівель і споруд. Особливої дискусії набули питання саме програмно-моделюючих комплексів щодо розрахунку часу евакуації людей з будинків та споруд під час пожежі та нормативних аспектів щодо евакуації людей на етапі проектування будівель і споруд.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua