RSS

Новини навчальних закладів

26.03.2021
ІДУ НД ЦЗ

Про хід навчання навчальної групи ФН-6 з категорії «Керівники державних органів та їх заступники»

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1588-р на кафедрі організації заходів цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводилось навчання зі слухачами категорії «Керівники державних органів та їх заступники».

Враховуючи карантинні обмеження, навчання проводилось у період з 15 березня  по 26 березня 2021 року у форматі он-лайн занять із використанням навчальних матеріалів та тестових завдань на платформі дистанційного навчання Інституту.

Усі слухачі навчальної групи успішно виконали програму навчання та на якісному рівні підготували випускні роботи з тематики цивільного захисту, що безпосередньо пов’язана із діяльністю органів виконавчої влади.

По завершенню навчання було проведено круглий стіл щодо обміну думками з організаційних та навчальних питань за участю т.в.о. начальника Інституту з навчальної роботи, кандидата наук з державного управління, полковника служби цивільного захисту Сергія Павлова та  керівника навчальної групи, начальника кафедри організації заходів цивільного захисту, кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника, полковника служби цивільного захисту Сергія Огурцова.

Слухачі висловили слова вдячності науково-педагогічному колективу Інституту за організацію та проведення занять, особливо звертаючи увагу на важливі прикладні аспекти організації заходів цивільного захисту, що були розглянуті.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.