https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2021
НУЦЗУ

Фахівчиня (з гендерної рівності) НУЦЗ України взяла участь у тренінгу з ґендерних питань

16-18 березня фахівчиня (з гендерної рівності) Національного університету цивільного захисту України Софія Богомазова взяла участь у тренінгу з ґендерних питань, який пройшов у Харкові в рамках проєкту «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру». Проєкт впроваджується за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив, організацією ВГО Центр «Розвиток демократії».
У заході взяли участь представники та представниці органів місцевого самоврядування, районних органів влади, громадських організацій та закладів вищої освіти міста Харкова, Харківської та Запорізької областей. Тренінг був проведений з метою надання теоретичних знань та практичних навичок із врахування ратифікованих в Україні документів міжнародних зобов'язань. Під час заходу представники більш детальніше ознайомились із особливостями врахування прав жінок і чоловіків, дівчат та хлопців відповідно до міжнародних документів таких, як Цілі Сталого розвитку; Конвенція ООН про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок; Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека»; Резолюції Ради Безпеки ООН 2250 «Молодь. Мир. Безпека».
Учасники тренінгу обговорили питання щодо особливостей створення гендерно-чутливих послуг; формування стратегій розвитку, проєктів, програм та планів гендерної інтеграції обласного та місцевого рівнів; створення проєктів адвокаційних кампаній для захисту прав жінок та гендерної рівності.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10