https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2021
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління

19 березня на базі навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління за спеціальністю «Державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України.
Так, представив своє дисертаційне дослідження Грицишен Димитрій з теми «Державна політика у сфері запобігання та протидії економічній злочинності». Науковий консультант – доктор наук з державного управління, професор Драган Іван Олександрович, Державний університет «Житомирська політехніка», завідувач кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування.
Також успішно захистив своє дисертаційне дослідження Тихоненко Олександр з теми «Механізми профайлінгу у сфері виявлення загроз в державній безпеці». Науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент Лукін Сергій Юрійович Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області, директор.
Засідання проводилося з використанням відеозв'язку. Були виконані всі накази та рекомендації Міністерства охорони здоров'я України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!


Навчально-науково-виробничий центр
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10