https://www.high-endrolex.com/10 Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітніх програм «Екстремальна та кризова психологія» і «Робота з персоналом» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.03.2021
НУЦЗУ

Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітніх програм «Екстремальна та кризова психологія» і «Робота з персоналом»

12 березня на базі кафедри психології діяльності в особливих умовах гарантами освітніх програм було організовано зустріч зі стейкхолдерами. На заході були присутніми здобувачі, випускники, викладачі та роботодавці.
Під час зустрічі було розглянуто і обговорено питання, що стосуються якості підготовки та працевлаштування випускників спеціальності 053 «Психологія». Учасники обмінялися думками щодо змісту освітньо-професійних програм «Екстремальна та кризова психологія» і «Робота з персоналом» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, переліку й змісту освітніх компонентів та фахових компетентностей, необхідних для підготовки конкурентоспроможних на ринку праці психологів.
Начальник науково-дослідної лабораторії (морально-психологічного забезпечення) Наукового центру Повітряних Сил Широбоков Юрій Миколайович розповів особливості підготовки й діяльності психологів у Збройних Силах України.
Прес-служба НУЦЗУ

 
http://edu-mns.org.ua/img/news/9491/1.jpg
 
 
http://edu-mns.org.ua/img/news/9491/3.jpg
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10