https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗ України отримали міжнародні сертифікати | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2021
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗ України отримали міжнародні сертифікати

26 лютого курсанти 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України, які наразі опановують освітньо-професійну програму "Радіаційний та хімічний захист", пройшли навчання за міжнародною онлайн-тренінговою програмою з підготовки користувачів сучасного приладу хімічної, радіаційної і біологічної розвідки та контролю ProChem100i. Навчання відбулося на базі міжнародної платформи “Environics”. За результатами навчання, всі успішно пройшли підсумкове контрольне тестування та отримали сертифікати міжнародного зразка.
На сьогодні такими сучасними приладами оснащено понад 10 спеціалізованих підрозділів ДСНС України, але незабаром за допомогою міжнародних партнерів таке оснащення з'явиться у всіх підрозділах радіаційного та хімічного захисту в усіх областях України. Слід звернути увагу, що кафедра спеціальної хімі та хімічної технології Національного університету цивільного захисту України також має в наявності сучасний прилад ProChem100i, що дає змогу здобувачам вищої освіти опановувати не тільки теоретичні знання, але й набувати практичних навичок. Таким чином, практичні підрозділи ДСНС України отримають кваліфікованих майбутніх фахівців, вже готових до виконання завдань за призначенням.

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10