https://www.high-endrolex.com/10 На пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ відбулися випробування установки порошкового пожежогасіння УПП-250М | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2021
ІДУ НД ЦЗ

На пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ відбулися випробування установки порошкового пожежогасіння УПП-250М

25 лютого поточного року на пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ в рамках виконання науково-дослідної роботи «Удосконалення методів випробувань», за участі заступника начальника Інституту з наукової роботи   кандидата наук з державного управління, доцента Віктора Михайлова відбулися випробування установки порошкового пожежогасіння (мобільна) УПП-250М. Зазначена установка призначена для гасіння пожеж на об’єктах нафтогазодобувної, переробної галузі, хімічної промисловості, автозаправних станцій, складах, базах, нафтосховищах тощо. Захід спрямований на перевірку технічних характеристик установки за такими методами випробувань: масогабаритні розміри, тривалість викидання вогнегасної речовини та дальність подавання вогнегасного струменю та підтвердження кваліфікації співробітників науково-випробувального центру.
Участь у проведення випробувань взяли керівники структурних підрозділів науково-випробувального центру, начальник сектору метрології, начальник сектору системи якості та співробітників відділу пожежно-рятувальної техніки та обладнання.
Опісля, в лабораторії НВЦ було проведено випробування з визначення групи горючості виробів зі склопластику для облицювання вагонів рухомого складу залізничного транспорту, кабін локомотивів та вагонів метрополітену. Метод регламентований п. 7.3 ДСТУ 8829 Пожежовибухонебезпечність речовин і матеріалів. Номенклатура показників і методи їхнього визначення. Класифікація.
Роботи організовано і проведено з урахуванням відповідних карантинних обмежень.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10