RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2021
ЛДУ БЖД

Випуск магістрів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

26 лютого відбувся випуск магістрів  Львівського державного університету безпеки життєдіяльності -  78 професіоналів поповнили славні ряди Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Аби  у всіх куточках нашої держави реалізувати державну політику у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігати їх виникненню та здійснювати державний нагляд за додержанням та виконанням вимог законодавства у відповідних сферах, працювати в освітній та науковій галузях.
Після стройової частини, в урочистій атмосфері ректор Університету, професор Мирослав Коваль вручив ряд нагород та відзнак працівникам за сумлінне виконання службових обов’язків та наполегливу працю. 
У своєму вітальному слові Мирослав Стефанович привітав магістрів, зазначивши:  «Від імені ректорату та Вченої Ради, дякую вам, дорогі наші випускники, за те, що ви обрали, а батьки вас скерували на навчання до нашого університету. Пам‘ятайте, що двері нашої Альма-матер завжди відчинені для вас». У добру путь, дорогі випускники!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.