https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулося розширене засідання вченої ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулося розширене засідання вченої ради

25 лютого в Національному університеті цивільного захисту України відбулося розширене засідання вченої ради. Очолив зібрання голова вченої ради — ректор університету Володимир Садковий.
Перед науково-педагогічними та науковими працівниками закладу вищої освіти звітував про стан наукової та науково-технічної діяльності університету протягом 2020 року проректор з наукової роботи Володимир Андронов. Зокрема, він наголосив на актуальності та важливості для рейтингу університету серед закладів вищої освіти України публікацій, що індексуються у наукометричній базі Скопус та їх цитуванні. Також було визначено структурні підрозділи університету, які лідирують у цьому напрямі, та підкреслено важливість нарощення наукового потенціалу НУЦЗУ. Із доповідями про діяльність виступили голови спеціалізованих вчених рад.
За результатами доповідей, керівники структурних підрозділів університету отримали завдання до виконання рішення вченої ради.

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10