https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ склали атестаційний комплексний іспит | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2021
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ склали атестаційний комплексний іспит

24 та 25 лютого на факультеті цивільного захисту НУЦЗ України здобувачі вищої освіти заочної форми навчання склали атестаційний комплексний іспит за освітнім ступенем «магістр» за спеціальностями 261 «Пожежна безпека» за освітньою програмою «Управління пожежною безпекою» та 263 «Цивільний захист» за освітніми програмами «Управління у сфері цивільного захисту» та «Цивільний захист».
Екзаменаційну комісію очолили начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв та перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Сергій Чабань, а також був присутній проректор з навчальної та методичної роботи університету Олег Назаров.
Відповіді на питання екзаменаційних білетів показали, що здобувачі мають належний багаж практичних та теоретичних умінь . Знання та навички,здобуті під час навчання, дали змогу продемонструвати високий рівень теоретичної підготовки.
Вітаємо здобувачів вищої освіти з успішним складанням іспиту, який був для них найважливішим на шляху здобуття освітнього ступеня «магістр». Бажаємо успіхів під час захисту кваліфікаційних робіт!

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10