https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті відбулось засідання підкомітету 4 «Системи пожежної (аварійної) сигналізації» ТК25 «Пожежна безпека та протипожежна техніка» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.02.2021
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулось засідання підкомітету 4 «Системи пожежної (аварійної) сигналізації» ТК25 «Пожежна безпека та протипожежна техніка»

24 лютого в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулось засідання підкомітету 4 «Системи пожежної (аварійної) сигналізації» ТК25 «Пожежна безпека та протипожежна техніка».
У засіданні ТК25 взяли участь заступник начальника Інституту з наукової роботи Михайлов Віктор Миколайович, представник національного органу стандартизації Волосатова Світлана Миколаївна, голова ПК4 ТК25 Фесенко Людмила Юріївна та члени підкомітету.
На засіданні, яке вів голова ТК25 полковник служби цивільного захисту Коваленко Віталій Володимирович розглядалися питання щодо:

Розроблення національного стандарту «Системи пожежної сигналізації. Частина 14. Настанови щодо побудови, проєктування, монтажу, пуску і накладки, експлуатації та підтримання експлуатаційної придатності» (CEN/TS 54-14:2018, IDT) на заміну ДСТУ-Н CEN/TS 54-14:2009.
Про прийняття нових членів до ТК25.

За результатами обговорення прийнято рішення подати до Програми робіт з національної стандартизації на 2021 рік розроблення національного стандарту CEN/TS 54-14:2018, IDT методом підтвердження з обов’язковим подальшим його прийняттям методом перекладу до кінця 2021 року.
До роботи в підкомітеті 4 одноголосним рішенням увійшли уповноважені представники підприємств: ТОВ «УКРПРОМЛАБ» ВИПРОБОВУВАЛЬНО-СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР»; ТОВ Фірма «Елекон ЛТД»; ТзОВ «Науково-виробниче підприємство «Електроприлад»; ТзОВ «НВП «АЛТОСАН».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10