https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 24.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

23.02.2021
НУЦЗУ

На базі НДІ мікрографії було проведено виїзне практичне заняття для здобувачів вищої освіти НУЦЗУ

18 лютого на базі Науково-дослідного інституту мікрографії було проведено виїзне практичне заняття з двома групами здобувачів вищої освіти Національного університету цивільного захисту України за освітньо-професійними програмами «Цивільний захист» та «Управління у сфері цивільного захисту» за дисципліною «Техніко-економічний аналіз у сфері професійної діяльності». На занятті було обговорено питання щодо організації Державного реєстру потенційно небезпечних об’єктів, паспортизації потенційно небезпечних об’єктів і розробки та впровадження нормативних документів (стандартизація). Захід відбувся відповідно до ухваленої угоди від 19.04.2010 № 221 "Про науково-технічне співробітництво між Національним університетом цивільного захисту України (НУЦЗУ) та Науково-дослідним, проектно-конструкторським та технологічним інститутом мікрографії".
Директор НДІ мікрографії Ігор Кривулькін ознайомив здобувачів з історією інституту, його функціями та здобутками; про порядок та сучасні вимоги щодо ведення стандартизації в Україні розповів завідувач відділу Олександр Болбаc; про ведення Державного реєстру потенційно небезпечних об’єктів та особливості їх паспортизації у зв'язку із введенням електронного документообігу розповів завідувач відділу Сергій Ільїн. Здобувачі другого рівня вищої освіти факультету цивільного захисту НУЦЗУ ознайомились з оригіналами документів, які надано на зберігання до інформаційної бази страхового фонду документації.


Прес-служба НУЦЗУ

 

 

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10