RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2021
ЛДУ БЖД

Зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» з директором департаменту комунікацій АТ "Кредобанк" Віктором ГАЛЬЧИНСЬКИМ

Підготовка фахівців нової генерації - основна мета Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Підвищенню рівня теоретичної і практичної підготовки здобувачів вищої освіти у кожній галузі сприяють конструктивні зустрічі з провідними фахівцями. Метою таких зустрічей є обговорення запитів та вимог на сучасному ринку праці. Доброю традицією у діяльності кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту є зустрічі, вебінари, майстер-класи для студентів-менеджерів з роботодавцями, що допомагає у підготовці висококласного фахівця.
Минулого тижня директор департаменту комунікацій АТ "Кредобанк" Віктор ГАЛЬЧИНСЬКИЙ для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» провів лекцію на тему: «Антикризові комунікації для менеджерів». Пан Віктор розповів про основні принципи ефективних комунікацій, принципи протидії публічним кризам, а також навів приклади кризових ситуацій в комунікаціях. Також було розкрито питання інформаційних маніпуляцій та методи їх виявлення. Лекція була насичена цікавими матеріалами, прикладами, обговоренням життєвих ситуацій.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.