https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

05.02.2021
ЧІПБ НУЦЗУ

Випуск магістрів

5 лютого в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України з дотриманням карантинних вимог відбувся урочистий випуск магістрів.

Батьки мали змогу переглянути трансляцію на сторінці ЧІПБ в мережі «Facebook».

Для кожного випускника цей день дуже важливий і особливий. За роки навчання вони здобували знання і професійні навички, доклавши немало зусиль, проявивши свої найкращі якості, а від сьогодні впевнено крокуватимуть стежками дорослого життя, прославляючи гідними вчинками  свій навчальний заклад.

Розпочалися заходи із виконання Державного Гімну.

Традиційно усі присутні вшанували пам'ять Героїв Чорнобиля, Героїв АТО та засновників навчального закладу покладанням квітів.

Дипломи отримали 46 магістрів. За значні досягнення у службовій діяльності, відмінні показники у навчанні, зразкову дисципліну на дошку «Кращих випускників навчального закладу» занесені прізвища Олега Килівника та Юлії Фесенко.

Із привітанням та напутніми словами до випускників звернувся  начальник інституту Віктор Гвоздь, який зазначив: «За час навчання в ЧІПБ ви тільки зміцнилися в усвідомленні свого покликання. Я вірю у те, що кожен із вас буде примножувати славу рідного навчального закладу. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни»!

Найбільш хвилюючим моментом стало прощання лейтенантів із Прапором інституту.

Дорогі магістри з гордістю носіть звання випускника ЧІПБ! Примножуйте здобуті в інституті знання та завжди прагніть до успіху. Хай збуваються мрії, а плани та ідеї завжди супроводжуються перемогою.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10