https://www.high-endrolex.com/10 Проведено загальні збори трудового колективу Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.02.2021
ІДУ НД ЦЗ

Проведено загальні збори трудового колективу Інституту

 

Статтею 34 Закону України «Про вищу освіту» передбачено підбиття щорічно підсумків діяльності Інституту за відповідний рік  із заслуховуванням звіту керівника закладу вищої освіти перед вищим колегіальним органом громадського самоврядування закладу вищої освіти, а також оприлюднення щорічного звіту керівника про свою діяльність на офіційному вебсайті закладу вищої освіти.

5 лютого з дотриманням карантинних обмежень, в онлайн режимі з використанням платформи ZOOM, проведено загальні збори трудового колективу ІДУ НД ЦЗ з підбиття підсумків діяльності Інституту за 2020 рік.

Збори відкрив голова Ради зборів трудового колективу Ігор Васильєв, який поінформував про роботу Ради трудового колективу в 2020 році, зокрема про укладення встановленим законодавством порядком Колективного договору між керівництвом та трудовим колективом новоутвореного Інституту на 2020 -2025 роки.

Звіт про роботу Інституту за 2020 рік завчасно було розміщено на вебсайті ІДУ НД ЦЗ, що дозволило ознайомитись з ним усім працівникам Інституту, надати пропозиції до проєкту рішення загальних зборів.

Виконуючий обов’язки начальника Інституту Петро Волянський у своєму звіті проаналізував роботу ІДУ НД ЦЗ у 2020 році, зокрема на напрямках освітньої та наукової діяльності,  функціонування пожежно-випробувального полігону як наукового об’єкту, що становить національне надбання, матеріально-технічного забезпечення, фінансово-економічної діяльності, роботи з персоналом, інших. Окреслено основні завдання колективу Інституту на 2021 рік.

Зважаючи на те, що дата проведення загальних зборів збіглася з  першою річницею створення нового Інституту, проаналізовано виконання статутних завдань Інституту за звітний період, реалізацію заходів з реорганізації ІДУЦЗ та УкрНДІЦЗ на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 5 лютого 2020 року № 49 та наказу ДСНС від 2 березня 2020 року № 180, основні результати виконання Програми перспективного розвитку Інституту на 2020 - 2025 роки.

Ряд співробітників Інституту отримали заохочувальні відзнаки МВС та ДСНС, чергове спеціальне звання.

За результатами загальних зборів трудового колективу ІДУ НД ЦЗ прийнято відповідне рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10