https://www.high-endrolex.com/10 "Андріївські вечорниці" подарували школярі курсантам та студентам ЛІПБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.12.2005
ЛДУ БЖД

"Андріївські вечорниці" подарували школярі курсантам та студентам ЛІПБ

     У Львівському інституті пожежної безпеки МНС України вже давно стала доброю традицією тісна співпраця з освітніми установами та закладами міста та області, а особливо із державними загальноосвітніми середніми школами. Не один раз курсанти та студенти інституту запрошувалися керівництвом шкіл для проведення різноманітних тематичних занять, участі у святкових дійствах, наданні методичної допомоги з питань організації та проведення фестивалів ДЮП. У свою чергу, діти залюбки відвідують інститут, знайомляться із повсякденним побутом і життям курсантів та студентів, більш детально дізнаються про професію рятувальника та Службу цивільного захисту в цілому. Завдяки такій співпраці у школярів формується певна свідомість, уявлення про МНС України і не дивно, що багато хто з них згодом обирає для себе відповідальну, мужню та таку потрібну людям професію рятувальника.

     Напередодні новорічно-різдвяних свят учні середньої школи села Куровичі Золочівського району Львівської області, під керівництвом директора школи Олександри Данилюк, її заступника Ольги Барановської та музичного керівника Надії Процан спеціально для колективу ЛІПБ МНС України підготували святкове дійство під назвою "Андріївські вечорниці", приурочене до одного з перших свят зимового новорічно-різдвяного циклу. Діти вразили глядачів своєю щирою грою та дотепними, влучними жартами. На завершення вистави гості пригостили курсантів пампушками, в кожній з яких було заховане побажання, яке обов`язково повинно здійснитися у новому році. Керівництво школи запросило колектив художньої самодіяльності ЛІПБ до себе в гості з концертною програмою.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10