RSS

Новини навчальних закладів

20.01.2021
ІДУ НД ЦЗ

Керівний склад Інституту взяв участь у роботі засідання Науково-технічної ради ДСНС України

20 січня 2021 року відбулось підсумкове засідання Науково-технічної ради ДСНС України в режимі онлайн.
У заході взяли участь члени Науково-технічної ради ДСНС України від апарату ДСНС України, керівники наукових установ і закладів вищої освіти цивільного захисту, зокрема, від Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту взяли участь у зазначеному заході в.о. начальника Інституту д.держ.упр., професор, Заслужений лікар України Петро ВОЛЯНСЬКИЙ, заступник начальника Інституту з наукової роботи, к.держ.упр., доцент Віктор МИХАЙЛОВ, заступник начальника Інституту з навчальної роботи полковник служби цивільного захисту, к.т.н., доцент, Сергій ЄРЕМЕНКО, начальник науково-організаційного відділу підполковник служби цивільного захисту, д.т.н., с.н.с. Леонід ЗАПОЛЬСЬКИЙ, науковий співробітник науково-дослідного центру цивільного захисту, майор служби цивільного захисту Анна БОРИСОВА.
Під час засідання було обговорено результати наукової і науково-технічної діяльності ДСНС України, проблеми та перспективи, стан організації роботи секцій Науково-технічної ради ДСНС України.
В.о. начальника Інституту д.держ.упр., професор, Заслужений лікар України Петро ВОЛЯНСЬКИЙ прозвітував про результати наукової і науково-технічної діяльності Інституту у 2020 році та ознайомив учасників заходу про особливості використання Тимчасової методики планування, обліку і калькулювання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт в ДСНС України.
Також, керівники профільних структурних підрозділів апарату ДСНС України доповіли про стан впровадження результатів замовлених наукових робіт.
За результатами засідання Науково-технічної ради ДСНС України було визначено пріоритети наукової діяльності поточного року та схвалено План наукової і науково-технічної діяльності ДСНС України на 2021 рік.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.