https://www.high-endrolex.com/10 Комплексне показове заняття «Особливості будови та застосування вогнегасників» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

Комплексне показове заняття «Особливості будови та застосування вогнегасників»

На території спортивного комплексу ЧІПБ представники  кафедри техніки та засобів цивільного захисту для курсантів 1 курсу провели комплексне показове заняття та тему: «Особливості будови та застосування вогнегасників».

Практичне застосування та демонстрацію роботи вогнегасників виконували курсанти 36 взводу, що пройшли відповідне навчання та засвоїли теоретичний матеріал за даною темою.

Показове заняття проводилося у два етапи. Курсантів 1-го курсу ознайомили з класифікацією, особливостями будови та принципами застосування вогнегасників різних типів. Третьокурсники продемонстрували спрацювання та ефективність застосування вуглекислотних та порошкових вогнегасників для гасіння модельних вогнищ класів «А» та «В».

Дане заняття актуальне для надання курсантам знань з класифікації, особливостей будови та принципів застосування вогнегасників для гасіння осередків пожеж, а також виховання у курсантів професійного відповідального відношення до виконання ними функціональних обов’язків, формування необхідних для вирішення професійних завдань умінь та навичок.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10