https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2020
НУЦЗУ

Міжнародна науково-практична конференція «Problems of Emergency Situations»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Національний університет цивільного захисту України запрошує взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Problems of Emergency Situations», яка відбудеться  20 травня 2021 року на базі Національного університету цивільного захисту України.

Мета конференції: обговорення питань, пов'язаних з проблемами та перспективами впровадження новітніх розробок і технологій, спрямованих на попередження виникнення, своєчасне реагування та мінімізацію наслідків надзвичайних ситуацій.

До участі у конференції запрошуються наукові, науково-педагогічні та практичні працівники України та зарубіжжя. У ході роботи конференції буде проведено пленарне засідання та організовано роботу тематичних секцій. Мова конференції – українська та англійська. Бажаючим взяти участь до 12 березня 2021 року надіслати матеріали доповідей та інші документи оформлені відповідно вимог на електронну пошту Оргкомітету конференції (peskonf@nuczu.edu.ua). Правила оформлення тез наведені на сайті конференціїhttp://pesconf.nuczu.edu.ua/.

 ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПУБЛІКАЦІЇ

Відповідно до контракту з компанією Trans Tech Publications Ltd (Zurich, Switzerland) про публікацію матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Problems of Emergency Situations» (PES-2021) є можливість опублікування статей в закордонному індексованому періодичному науковому виданні. Статті учасників конференції, що відповідають встановленим вимогам, будуть опубліковані окремим томом в науковому журналі, індексованому наукометричною базою Scopus.

Для публікації приймаються статті англійською мовою, обсягом від 6 сторінок, оформлені відповідно до вимог видавництва. Умовою публікації є обов’язкова присутність хоча б одного з авторів статті на конференції. Вимоги до оформлення статей викладені за посиланням http://pesconf.nuczu.edu.ua/uk/vazhlyvi-daty. Зверніть увагу на додатковий напрям у науковій програмі конференції – «Surface chemistry and adsorption», «Materials science», «Testing of materials».

Інформаційне повідомлення.

 Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10