RSS

Новини навчальних закладів

15.12.2020
НУЦЗУ

 Національний університет цивільного захисту України – лідер в системі ДСНС за показниками наукометричної бази Scopus

За результатами 2020 року, наукові та науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України опублікували у міжнародній наукометричній базі Scopus 84 статті. Загальна кількість статей у профілі університету становить 318. Індекс цитування статей, тобто H-індекс, НУЦЗУ досяг рекордних показників як в системі підготовки кадрів ДСНС, так і серед закладів вищої освіти України зі специфічними умовами навчання, і тепер становить 15. Це свідчить про те, що співробітники закладу вищої освіти активно публікують інноваційні результати наукових досліджень у виданнях, які індексуються базою Scopus.
Scopus – це міжнародна бібліографічна база даних та інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях. Є однією зі складових інтегрованого науково-інформаційного середовища SciVerse. Індексує понад 18 000 наукових видань з технічних, медичних та гуманітарних наук. Розробником та власником SciVerse Scopus є видавнича корпорація Elsevier.
Вітаємо колектив університету з високою міжнародною оцінкою командної роботи! Побажаємо Вам, перш за все міцного здоров’я, творчого натхнення і подальших успіхів щодо просування нашого університету на міжнародну наукову арену!
 
Відділ організації науково-дослідної та патентної діяльності

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.