https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2020
ЛДУ БЖД

Якісна освіта - запорука успішного працевлаштування

3 грудня 2020 року був проведений онлайн семінар за допомогою платформи Microsoft Teams, на якому були розглянуті питання, що є вкрай актуальними для здобувачів вищої освіти, а саме: успішне працевлаштування та максимальна реалізація здобутих знань і умінь студентів у сфері менеджменту. Зустріч провів представник консалтингової компанії Іван Кульчицький для студентів-менеджерів кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту.
Студенти-менеджери і науково-педагогічні працівники кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту активно відгукнулись на представлену нагоду збагатити свої знання з цієї теми, особливо студенти-випускники, оскільки вони - це майбутні фахівці та пошукачі роботи.
Учасники онлайн семінару обговорили питання високоякісної практичної підготовки здобувачів вищої освіти, ґрунтовно висвітлили питання формування особистісних якостей у майбутніх спеціалістів, які є запорукою їх успішного професійного розвитку, та з'ясували чинні вимоги до фахівців у сфері  менеджменту.
Дискусійна форма проведення семінару, безліч запитань, які виникали під час обговорення, показують високу зацікавленість студентів до обраної теми і цього заходу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10