28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

03.12.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась регіональна науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ЗАПОБІГАННЯ НАДЗВИЧАЙНИМ СИТУАЦІЯМ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ»

Відкрив пленарне засідання проректор з науково-дослідної роботи ЛДУБЖД, д.с-г.н., професор, полковник служби цивільного захисту Андрій Кузик.
У конференції взяли участь понад 40 науково-педагогічних працівників з різних установ та навчальних закладів: Головне управління ДСНС України, Національний університет цивільного захисту України (м. Харків), Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, Національний університет “Львівська політехніка”, Львівський національний аграрний університет, Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. В.А. Лазаряна та інші.
Робота конференції відбувалась за допомогою платформи Microsoft Teams.
Наукова й науково-технічна діяльність є обов’язковою у процесі якісної професійної підготовки фахівців з пожежної безпеки. У цьому контексті важливим є проведення регіональної науково-практичної конференції, присвяченої проблемам впровадження новітніх розробок і технологій, спрямованих на запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, мінімізацію їх наслідків у галузі цивільної безпеки. Професійна дискусія та обмін досвідом дає можливість вирішити важливі теоретичні і практичні питання у сфері пожежної та техногенної безпеки.
Конференція дає можливість реалізовувати вагомі наукові проєкти, здійснювати ефективний пошук сучасних технічних і технологічних рішень, що є важливим кроком у справі реалізації пожежної і техногенної безпеки, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua