RSS

Новини навчальних закладів

03.12.2020
ІДУ НД ЦЗ

Продовжується навчання персоналу ДСНС на курсах англійської мови

 

Відповідно до наказу ДСНС від 18.09.2020 № 518 «Про організацію навчання персоналу ДСНС на курсах англійської мови у 2020/2021 навчальному році» в Інституті продовжується навчання з англійської мови 154-х осіб начальницького складу та працівників апарату, органів та підрозділів ДСНС (8 навчальних груп).

На період карантинних заходів, уведених в Україні через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та недопущення поширення COVID-19, для всіх слухачів мовних курсів організовано дистанційну форму навчання. Викладачі кафедри мовної підготовки проводять заняття на платформах ZOOM-конференції та Skype. Слухачі опановують сучасний курс англійської мови  для дорослих Speak Out за різними рівнями та активно працюють з ресурсами  інтерактивної онлайн-платформи MyEnglishLab (Pearson). Робота на інтерактивній платформі надає слухачам курсів можливість  практикувати англійську мову в будь-який час, коли вони мають доступ до мережі Інтернет, а також сприяє формуванню навичок самостійної роботи, самоорганізації й раціонального планування  навчального часу.

Також відповідно до наказу ДСНС України від 20.05.2013 № 255 «Про  затвердження переліку посад, пов’язаних із необхідністю знання та використання в роботі іноземної мови, та умов встановлення особам начальницького складу та працівникам надбавки за її знання та використання» та наказу Інституту від 21.08.2020 № 156 «Про  затвердження Положення про мовне тестування» за період з 1 вересня 2020 року  проведено усне та письмове тестування 9 претендентів на посади диспетчерів та радіотелефоністів на встановлення рівня володіння  англійською мовою.

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.