RSS

Новини навчальних закладів

26.12.2005
НУЦЗУ

На наукових засадах

21 грудня 2005 року в Академії цивільного захисту України пройшла міжнародна науково-технічна конференція „Наглядово-профілактична діяльність в МНС України”. У роботі конференції взяли участь представники провідних організацій, установ України та Білорусії, а саме: Гомельського інженерного інституту, Полтавського військового інституту зв’язку, провідних науково-технічних підприємств міста Харкова і Харківської області.

У ході проведеного заходу визначено укласти угоду між академією та відділом дізнання ГУ МНС України в Харківській області про здійснення сумісної науково-практичної діяльності щодо підготовки фахівців для органів та підрозділів МНС України. Конференція визначила одним із пріоритетних заходів здійснення гармонізації в Україні стандарту IEC60754-2:1991 (Корозійна активність продуктів газовиділення). А також визнала позитивність залучення до сумісних наукових досліджень у галузі пожежної безпеки працівників провідних навчальних та наукових закладів Харкова, випробувальної пожежної лабораторії ГУ МНС України в Харківській області, відділу № 5 Українського науково-дослідного інституту пожежної безпеки.

Доповіді, представлені на міжнародній конференції, були актуальними та жваво обговорювались. Такі заходи стали вже традиційними.

Коленко В.В., нач сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.