https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

20.11.2020
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту

20 листопада, з дотриманням правил карантину, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту.
На початку засідання, голова тимчасової Вченої ради – виконуючий обов’язки начальника Інституту, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України Петро Волянський вручив диплом доктора технічних наук Ніжнику Вадиму Васильовичу, та диплом кандидата технічних наук Луценко Юрію Віталійовичу.
Під час засідання було розглянуто ряд робочих питань, зокрема заслухано заключні звіти з науково-дослідних робіт та розглянуто проєкти остаточних редакцій ДСТУ. Крім того було приділено увагу організації майбутньої звітності усіх структурних підрозділів Інституту за підсумками року. Всі питання були розглянуті та по кожному ухвалено позитивні рішення.
Серед важливих рішень, слід відмітити одноголосне схвалення шляхом процедури таємного голосування кандидатури Добростана Олександра Васильовича, на здобуття наукового звання старший дослідник.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10